PROJECT OMSCHRIJVING

 

 

Duurzaamheid

Westenzicht is een heel energiezuinig project. De woningen worden gasloos opgeleverd. Daarnaast zijn een warmtepomp, warmteterugwinning, zonnepanelen op het dak overige milieuvriendelijke componenten welke dit appartementencomplex duurzaam maken.

 

Toegankelijkheid

Ieder appartement is toegankelijk met een rolstoel. De verdiepingen zijn bereikbaar via het trappenhuis voorzien van een brancard lift. En ook de ruime opzet van de appartementen maakt deze levensloopbestendig.

 

Materialisering exterieur

De gevels worden heel licht grijs gestuct en de hardhouten kozijnen worden antraciet van kleur. Beglazing wordt uitgevoerd in hoogrendement isolerend glas.

 

Materialisering interieur

De binnenwanden worden behangklaar opgeleverd, sanitaire ruimtes worden standaard voorzien van tegelwerk. Plafonds worden voorzien van spuitpleisterwerk. Alle deuren worden uitgevoerd als stompe houten deuren met hardhouten kozijnen.

 

Materialisering algemene ruimte

De vloeren worden voorzien van antraciet tapijt en trappen zijn van beton. De wanden worden gestuct en de plafonds zijn voorzien van spuitpleisterwerk.

 

Verwarming en ventilatie

Iedere woning wordt voorzien van vloerverwarming en vloerkoeling met een zone-regeling per kamer behoudens de woonkamer, deze wordt voorzien van de hoofdthermostaat. De woningen worden geventileerd middels een ventilatiesysteem gebaseerd op natuurlijke toevoer en mechanische afzuiging op basis van CO2 gemeten in de verschillende ruimten.

 

Keuken, sanitair en tegelwerk

In de koopsom is standaard sanitair en tegelwerk opgenomen. Deze standaard materialen kunt u geheel naar wens aanpassen. De keuken laten wij graag aan u over. De woningen worden wel voorzien van standaard aansluitpunten voor een door u zelf te kiezen keuken.

 

Nieuwbouwgarantie

Voor de bouw van de appartementen sluiten wij bij BouwGarant een Nieuwbouwgarantie voor u af. De garantie biedt extra zekerheid bij de bouw van uw appartement.


Bij de ontwikkeling van Westenzicht zijn de volgende partijen betrokken:


 • Ontwikkeling

  Amstate
  Keizersgracht 174,
  1016 DW Amsterdam
 • Architect

  Architektenburo Veeger
  Abbewaal 15
  1791 WX Den Burg
  0222 - 314037
 • Verkoop

  Amstate
  Keizersgracht 174,
  1016 DW Amsterdam
  020 - 670 47 37
  06 - 50 20 60 85
 • Vormgever

  Barde + vanVoltt
  Keizersgracht 286,
  1016 EW Amsterdam
 • Bouwmanagement

  Objectum
  Buitenom 255,
  2711 KB Zoetermeer
 • Aannemer

  DuinBouw
  Spinbaan 11
  1791 MC Den Burg
 • VVE beheerder

  DBB Polderman & De Boer
  Abbewaal 27
  1791 WX Den Burg


Lees hier onze privacy statement | Website ontwikkeld door Bens